top of page

PALVELUMME URHEILIJOILLE

SOSIAALISEN MEDIAN
YHTEISTYÖT

Sosiaalinen media eri kanavineen on loistava väline lisätulojen hankkimiseen. Etsimme asiakasurheilijoillemme niin pitkäaikaisia kumppaneita kuin lyhyempiä yhteistöitä eri alustoille. Esimerkiksi Instagram -yhteistyöt ovat helppoja ja vaivattomia: sinun tarvitsee vain julkaista postaukset ajallaan, me hoidamme kaiken muun aina yhteistyökumppanin etsimisestä julkaisujen määrästä sopimiseen. 

 

Ovatko sosiaalisen median kanavasi kuitenkin liian pieniä?

Ei hätää - autamme sinua kasvattamaan näitä. Ian Granström ja Patric Huittinen nappaavat sinusta kuvat ja videot, jotka takaavat sometiliesi rakettimaisen kasvun.

PELIASU-
MAINOSTAMINEN

Peliasumainostaminen on yksi kaikkein perinteisimmistä urheilumarkkinoinnin työkaluista. Etsimme niin yksilö- kuin joukkueurheilijoille kummiyrityksiä ja mainoksia pelipaitoihin, ottelushortseihin sekä muihin kilpailuasusteisiin. 

 

Etkö tiedä, kuinka paljon mainostajalta tulisi pyytää, tai oletko epävarma, kuuluuko sponsorituloista maksaa veroa? Ei huolta: sinulla on meidät apunasi.

VARAINHOITO

Varainhoito on paras ja tärkein tapa varautua urheilu-uran päättymiseen. Sijoittaminen on hyvä aloittaa mahdollisimman varhain - tällöin tuotot kertyvät pitkällä aikavälillä. Koskaan ei kuitenkaan ole liian myöhäistä, ja ammattitaidolla tehdyn varainhoidon hedelmistä voi nauttia jo urheilu-uran aikana. 

 

Varainhoidon asiantuntijamme, Aurator Varainhoito Oy:n

Mikael Henriksson vastaa mielellään kysymyksiisi, ja auttaa sinut alkuun. 

YHTIÖITTÄMINEN & VEROSUUNNITTELU

Yhtiöittäminen tarkoittaa yrityksen perustamista, ja urheilutoiminnan muuttamista osittain yritystoiminnaksi. Urheilu ei kuitenkaan muutu miksikään - harjoittelet ja kilpailet aivan samalla tavalla kuin aina ennenkin, mutta laskutat palkkiosi yrityksesi tilille. Yhtiöittäminen on hyödyllistä, sillä oma yritys avaa lukuisia mahdollisuuksia verosuunnitteluun ja tätä kautta tulojesi maksimointiin. Lisäksi monet yhteistyöt saattavat edellyttää urheilijalta

y-tunnusta. 

 

Oman yrityksen perustaminen helpottaa monia asioita, vaikka siltä ei ehkä aluksi kuulostaisikaan. Kysy yhtiöittämisestä ja verosuunnittelusta lisää

Sofia Casagrandelta.

bottom of page