top of page

 VAIKUTTAVAMPAA MARKKINOINTIA

URHEILUMARKKINOINTI

Kuten mainittu, urheilumarkkinointi on mielestämme paras tapa markkinoida. Urheiluun liittyvät voimakkaat tunteet takaavat brändisi painumisen yleisön ja tulevien asiakkaidesi mieliin, kun kummipelaajasi ratkaisee ottelun jatkoajalla, golfari uusii kenttäennätyksen logosi lippiksessään tai vapaaottelija tyrmää vastustajansa logosi näkyessä tv-kuvissa.

 

Yrityksesi saavuttaa urheilumarkkinoinnilla runsaasti imagohyötyä, ja totta kai palvelusi sekä tuotteesi saavat huimasti näkyvyyttä ottelu- ja kisatapahtumissa. Huippu-urheilijat takaavatkin huikean näkyvyyden tukijoilleen. Hyppää mukaan ennen kilpailijoitasi!

SOSIAALISEN MEDIAN
YHTEISTYÖT

Urheilijat ovat vaikuttajamarkkinoinnin parasta A-ryhmää: urheilija on uskottava, ihailtu ja luotettava kasvo brändillenne. Sosiaalisen median yhteistyöt ovat todella kustannustehokas väline tietyn kohderyhmän tavoittamiseen tai markkinoinnin kohdistamiseen tietylle alueelle. Someyhteistöiden paras puoli on kuitenkin niiden joustavuus: kyse voi olla yksittäisestä kampanjapostauksesta tai pidempiaikaisesta kumppanuudesta. Jokaisesta someyhteistyöstä voi tehdä uniikin ja juuri toiveidesi mukaisen.

PELIASU-
MAINOSTAMINEN

Peliasumainostaminen on yksi kaikkein perinteisimmistä urheilumarkkinoinnin työkaluista. Mainoksesi peli- ja otteluasusteissa näkyy paikan päällä katsomoon, kotikaupungissa lehtikuvissa ja maailman joka kolkassa sosiaalisessa mediassa jaetuissa kuvissa ja videoissa. Hienot suoritukset ja ottelukoosteet keräävät katseluita vielä vuosien kuluttua itse tapahtumasta – peliasumainos on investointi, joka tuottaa ensihetkestä vuosien päähän.

MAINOSKUVAUKSET

Hyvin suunniteltu ja vielä paremmin kuvattu mainos on oikeasti kiinnostava, eikä asiakkaasi ohita sitä huomiota kiinnittämättä. Etenkään, jos mainoksessasi on ihailtu urheilutähti. Valo- ja videokuvauksen ammattilaistemme Ian Granströmin ja Patric Huittisen työn jälki takaa, että mainoksesi ei huku massaan.

bottom of page