top of page

TARINAMME

Aura Sponsorship Management Oy sai kipinän syksyllä 2020 Elias Pihalan ja Aarne Heinosen keskustellessa huippu-urheilijoiden kanssa yhteistyötahojen etsimisestä.

 

Parikymppiset korkeakouluopiskelijat huomasivat, että kovankin tason urheilijoilla on melko vähän yhteistyökumppaneita. Tästä heräsi ajatus palvelusta, joka etsii urheilijoille tukijoita sekä yrityksille huippuluokan brändilähettiläitä.

 

Idea sai erittäin positiivisen vastaanoton niin urheilijoilta kuin yrityksiltä, ja turkulaisnuoret päättivät perustaa Aura Sponsorship Management Oy:n.

 

Yritys on kasvanut nopeasti, ja urheilija- sekä yritysverkostomme on hyvin laaja. Asiakasurheilijamme vaikuttavat Suomen lisäksi Ruotsissa, Italiassa sekä Yhdysvalloissa. Yritysasiakkaamme ovat puolestaan sekä paikallisia toimijoita että kansainvälisiä yhtiöitä.

Kasvun myötä yrityksen palvelutarjonta on laajentunut sponsorimanageroinnin lisäksi verosuunnitteluun, varainhoitoon sekä valo- ja videokuvauspalveluihin. Lue lisää tarjoamistamme palveluista Yrityksille- ja Urheilijoille-osioista. 

MITÄ TEEMME?

Tarjoamme urheilijalle kaikki tärkeimmät palvelut: kasvun myötä yrityksen urheilijalle kohdistama palvelutarjonta on laajentunut sponsorimanageroinnin lisäksi verosuunnitteluun, varainhoitoon sekä valo- ja videokuvauspalveluihin.

 

Yritykset tavoittavat kauttamme kenet tahansa huippu-urheilijan, ja löytävät urheilijatiimistämme brändeilleen kasvot, joita kunnioitetaan ja ihaillaan. Autamme yrityksiä suunnittelemaan markkinointikampanjasta alusta loppuun – aina kohderyhmän tunnistamisesta mainosvideon kuvaamiseen saakka.

 

Lue lisää tarjoamistamme palveluista Yrityksille- ja Urheilijoille-osioista, tai ota yhteyttä.

bottom of page